Home Motoare second hand
Motoare second hand
De ce alegem motoare second hand PDF Imprimare Email
Motoare second hand
Scris de madalina   
Marţi, 07 Septembrie 2010 11:26

Oamenii cumpara motociclete si masini atat pentru transport cat si pentru placerea de a conduce. Cand masina sau vehiculul pe care il conducem ne face probleme, toata placerea dispare. Pe de o parte pentru ca trebuie sa investim sume considerabile in reparatii iar pe de alta parte pentru ca uneori reparatiile nu sunt suficiente si trebuie sa ne cumparam o masina/motocicleta noua. Si aici intervin problemele cu banii.


Daca nu aveti banii suficienti pe care sa-i investiti intr-un produs nou, aveti la dispozitie alternativa cumpararii de motoare second hand. Desi acestea nu sunt in conditii excelente, dar niste motoare second hand va permit sa circulati convenabil. Inainte de a opta intre motoare second hand si unele noi dar apartinand unei firme necunoscute, ganditi-va bine. Avantajul celor noi este ca de obicei nu veti intampina dificultati tehnice la ele, dar nici siguranta nu este elementul lor cheie. In schimb, aceste motoare second hand au fost folosite cu succes de fostii proprietari.


Din pacate la achizitionarea de motoare second hand nu primiti garantie si nici asigurarea ca piesele componente nu se vor deteriora, asta daca nu au deja ceva probleme. Cel mai bun sfat pe care specialistii il dau persoanelor care vor sa achizitioneze motoare second hand este sa solicite consultatia unui expert in domeniu. Daca dumneavoastra nu aveti cunostintele tehnice necesare care sa va permita sa faceti o alegere inspirata, cereti ajutorul unui expert. Acesta va stabili cu exactitate daca motorul respectiv functioneaza bine din punct de vedere calitativ.


Stabiliti daca costurile pentru reparatia motorului depasesc o suma stabilita dinainte. Iar daca acest lucru se intampla, mai bine alegeti sa va cumparati un motor nou. Macar la acesta aveti garantie si siguranta. Garantia se solutioneaza de obicei la service. Daca aceasta este inca in perioada de valabilitate, trimiteti echipamentul la centrul de service. Tehnicienii de acolo va vor da sfaturi cu privire la utilizarea responsabila a motorului si vor remedia toate defectiunile.
 


Sondaje

Iti plac motoarele?
 

Vizitatori Online

Avem 3 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com